Lohi sisältää runsaasti proteiinia ja omega-3-rasvahappoja, ja sen kiinteä rakenne tekee siitä hyvän valinnan täyttäväksi alkupalaksi, lounaaksi tai päivälliseksi. Minä nautin siitä eniten päivällisellä. Se sopii erityisen hyvin kevyiden ruiskeksien tai ruisleivän kanssa. Suomalaisen lohikeiton reseptejä on monia, vaikka niissä onkin joitain yhteisiä piirteitä. Yksi tärkeimmistä on, että keiton on oltava kermainen. Maun tulee tulla […]
Ruoka
Täältä löydät erilaisia ruokareseptejä niin suomalaisesta kuin kansainvälisestä kulttuurista. Koska jätän herkuttelun viikonlopulle, jaan myös paljon terveellisiä ruokia, joita on helppo valmistaa kiireisenä arkena. Leivon aina viikonloppuisin, sillä silloin viikko pysyy hyvin tasapainossa. Voit löytää täältä paljon herkullisia ohjeita niin juhliin kuin omiin herkutteluihin.
Meidän Sukumme Paras Kanttarellipiirakka Syntyy Helposti
Kanttarellin ominaisuudet Kantarellit sisältävät runsaasti ravintoaineita ja kivennäisaineita. Kantarelleilla on hyvin ainutlaatuinen maku, mikä tekee niistä yhden suosituimmista sienistä ruoanlaitossa. Ne ovat myös melko monipuolisia, ja niitä voidaan käyttää monenlaisissa resepteissä sekä itämaisista että länsimaisista kulttuureista. Kantarellit voi nauttia raakana salaatissa tai paistettuna pastan päällä. Pähkinäinen ja hedelmäinen maku ja puumainen aromi tekevät niistä täydelliset […]
Helpot Mustikkamuffinit, joissa Käytän Sitruunamehua
Nämä ovat parhaat mustikkamuffinit, täynnä mehukkaita mustikoita ja päällä pehmeä muru ja kimalteleva sokerikuori. Tee näistä erittäin yksinkertaisista mustikkamuffinsseista hauska viikonlopun leivontaprojekti. Olet vain muutaman askeleen päässä purettavan mustikkamakeisten valmistamisesta. Tämä yksinkertainen mustikkamuffiniresepti, jossa on mustikoita, jauhoja, sokeria, vaniljaa ja kasviöljyä tai voita, vaatii vain yhden kulhon. Olen valmistanut näitä muffinsseja vuosia ja olen aina […]
Focaccia Resepti, joka Toi Italialaisen Tunnelman Keittiöömme Koko Illaksi
Focaccia reseptin alkuperä 2000 vuotta sitten tämä leipä oli perheen sydän. Taikina keitettiin ja paistettiin tulisijassa kivillä, tuhkalla ja tulella, ja joskus lämmitetyssä laattalevyssä. Sen uskotaan olevan keskipiste jokaiselle eri syntyperää omaavalle perheelle, estruskista, kreikkalaisista, egyptiläisistä ja Levanin heimoista. Muinaisessa Sisiliassa levyleipää kutsuttiin nimellä “pitu”, kreikkalainen versio sanasta “pita”, joka kehittyi ajan myötä ja kutsuttiin […]
Mojito Ohje – Se Raikas Minttuinen Cocktail, Jonka Opin Valmistamaan Oikein
Mikä on mojito drinkki? Selvä, nyt meillä on jonkinlainen käsitys siitä, mistä tässä oikein on kyse. Se on klassinen kuubalainen juoma, mojito. Maagista hurmaa tai talismaaneja kutsutaan mojoiksi. On vahvoja viitteitä siitä, että se on peräisin afrikkalaisesta kielestä. Kuuban sokeriruokopelloilla työskentelevien orjatyöläisten ansiota on, että kyseinen nimi on keksitty. Yksi maailman suosituimmista cocktaileista, mutta myös […]
Helppo Kanttarellikastike, Jonka Opin Vanhemmiltani
Kanttarelli sienilajikkeena Kantarellisieniä on monia erilaisia lajikkeita Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, missä ne ovat yleisimpiä havumetsissä loppukesällä ja syksyllä. Kaikista tunnetuin lajike on keltainen kanttarelli. Kantarellisienet ovat yksi suosituimmista metsäsieni lajikkeista ruokakaupoissa. Niitä löytyy yleisesti Amerikan ja Euroopan markkinoilla. Se on hyvin erottuva keltaoranssi sienityyppi, jonka alla on suonikidukset. Se on myös itselläni suosituin sieni, jonka […]
Nopea Suussasulava Suklaapiirakka, Joka Onnistuu Minulla Aina
Miksi suklaapiirakka ohje on suosittu? Se sisältää tietysti suklaata ja sokeria. Mutta mitä on sokeri? Sokeri tulee sokeriruo’osta tai sokerijuurikkaasta. Mutta mitä ne ovat? Sokeriruoko on pitkää ja ohutta; sokerijuurikkaat ovat lyhyitä ja paksuja. Molempia kasveja kasvatetaan maassa, mutta sokeriruoko kasvaa lämpimillä alueilla ja sokerijuurikas kylmemmällä. Joten erilaiset kasvuolosuhteet voivat johtaa erilaisiin kasvien muotoihin – […]
Trooppinen Mangojuustokakku Kookoksella, jota Tarjoilen Ystävilleni
Kookoksen käyttö leipomisessa Vaikka käytämme kookosta harvemmin leipomisessa kuin muita hedelmiä, tulee sitä silti käytettyä. Tuore kookos on meille harvinaisempi, joten käytämme useasti esimerkiksi kookoshiutaleita, kookosjauhoja, kookosöljyä tai kookosmaitoa. Viimeisin mainittu on kaikista eniten käytetty. Sillä saa tehtyä vaikka mitä: kastikkeita, täytteitä ja kermoja. Kookosta kuivataan, kuten monia muitakin hedelmiä. Kuivattuna siitä tulee kuiva, nesteetön, […]
Terveellinen Avokadopasta, Jota Suosin Vuodesta Toiseen
Avokadon terveyshyödyt Avokadoilla on useita terveyshyötyjä kuten esimerkiksi: 1. Sisältää runsaasti kuitua Avokado sisältää runsaasti ravintokuitua, joka auttaa pitämään kylläisenä. Kuitu auttaa myös alentamaan huonoa kolesterolia ja on hyödyllinen sydämesi terveydelle. 2. Täynnä ravinteita Avokado tarjoaa paljon ravintoa verrattuna siihen, että se on niin pieni hedelmä. Puolessa avokadossa on 215 kaloria, mutta nämä tulevat terveistä […]
Miksi Inkiväärishotti Kuuluu Aamurutiiniini?
Inkiväärishotin terveysvaikutukset Sisältää antioksidantteja Lievittää tulehduksia Auttaa ruoansulatukseen Vahvistaa immuunijärjestelmää Tukee painonhallintaa Lievittää tulehduksia Kun ihmiset kuulevat anti-inflammatorista, useimmilla ihmisillä on todennäköisesti erilainen näkemys siitä, mitä se tarkoittaa ja sisältää. Tulehdus on pohjimmiltaan joko suojaava reaktio johonkin haitalliseen tai tarpeeton ylireaktio, kuten esimerkiksi autoimmuunisairauksissa. Terve tai suojaava tulehdus syntyy, kun murrat luun tai lihas tai […]