Paahdettu Myskikurpitsakeitto Valmistus Maustaessa vain taivas on rajana. Erilaiset curry-mausteet sopivat hyvin, jos valmistat paahdetusta myskikurpitsasta itämaista ruokaa. Yrtit, kuten korianteri ja rosmariini sointuvat erinomaistesti yhteen kurpitsan kanssa, joten jompaa kumpaa kannattaa ehdottomasti käyttää. Monesti mausteet, kuten suola, pippuri ja muskottipähkinä sulavat paahdettuun myskikurpitsakeittoon kuin voi. Lisäksi, muskottipähkinän maku luo jouluista tunnelmaa, ja sitä kaipaammekin […]
Lokakuu
Minulla on 5 Tapaa, joilla Gin Tonic on Onnistunut Joka Kerta
2. Lasi Gin tonicia tarjoillaan balloon lasista eli ilmapallolasista, joka muistuttaa viinilasia, mutta sen yläosa on pallonmuotoinen. Koot vaihteleva noin 420 ml – 930 ml välillä. Näissä laseissa giniä tarjoillaan jääpalojen kanssa. Myös tumbler-lasi on cocktail lasi, mikä tunnetaan monesti GT:n tarjoilun yhteydessä. Tumblerissa juomalasilta puuttuu jalka, jolloin se muistuttaa muodoltaan monesti tavallista lasia. 3. […]
Mistä B-vitamiinia saa ja Miksi Se on Sinulle niin Tärkeää?
4. Pantoteenihappo B5 B5-vitamiini edesauttaa aivosolujen toiminnallisuutta. Sen lähteitä ovat esimerkiksi kana, avokado ja tonnikala. 5. Pyridoksiini B6 B6-vitamiini on merkittävä tekijä kehon immuunijärjestelmässä. Se myös parantaa aineenvaihduntaa ja auttaa pilkkomaan rasvoja. Saat sitä perunasta, tonnikalasta ja lohesta. 6. Biotiini B7 Biotiini auttaa aineenvaidunnassa glukoosia. Se myös tunnetusti edesauttaa hiusten, kynsien ja ihon terveyttä. Biotiinia […]
10 Parhaat Kauhuelokuvat, joita Katson Joka Vuosi Moneen Kertaan Kyllästymättä
Lue seuraavaksi Halloween koristeet.
Herkullinen Korvapuusti Ohje, jolla Leivon Kanelipullat ja Muut Perinteiset Pullat
Tärkeintä on, että jaksaa harjoitella, jotta onnistuisi seuraavalla kerralla. Ei sitä muuten opi, miten täydellinen korvapuusti valmistuu. Perinteiset korvapuustit ovat olleet niin monesti keittiössäni, että nyt on aika tehdä amerikkalaiset kanelipullat. Ne rullat, jotka asetellaan vuokaan vierekkäin ja jotka paisuvat yhteen kauniisti. Kanelipullat voi valmistaa samalla reseptillä kuin korvapuustit. Vain niiden ulkonäkö eroaa hieman toisistaan. […]
Helppo Lohipastani, johon Lisäsin Valkoviinin Vivahduksen
Lohipasta valkoviini valmistus Todella kermainen lohipasta on mahdollista, ja se on terveellistä. Lohessa on niin paljon hyviä ravintoaineita ja rasvoja, joita kehomme tarvitsee. Pastasta saamme taas tarvittavat hiilihydraattimme. Lohipastan valmistus on onneksi todella nopeaa, eikä vaadi mitään ihme kikkoja, joita tarvitsee taikoa hihasta. Ei tällä kertaa. Aloitamme helpoimmasta. Ensiksi on hyvä laittaa pastavesi kiehumaan. Siihen […]
Leivoin Suklaamuffinssit, joita Olen Aina Janonut
Miten suklaamuffinssit valmistetaan? Ennen kuin saamme nauttia näistä valloittavista suklaaleivoksista, meidän on tiedostettava, että amerikkalaiset muffissit pitää valmistaa itse. Emme voi viedä ohjetta naapurillemme ja jättää valmistusta heidän taakaksi. Ja sitä paitsi, mehän niitä halusimme syödä, eikö vain? Silloin me myös kannamme vastuun siitä, että ne tulee tehtyä. Ensiksi on hyvä tietää, että kuivat ainekset […]
2 Helppoa ja Terveellistä Persimon Reseptiä, joita Käytän Sesonkiaikaan
Persimonin Terveyshyödyt Persimon ei ainoastaan ole makea hedelmä ja välipala, vaan myös A-vitamiinin ja C-vitamiinin lähde. Ihmisen keho tarvitsee A-vitamiinia, koska se parantaa näköä ja ihon terveyttä. C-vitamiinia saa yleensä sitrushedelmistä, mutta onneksi myös kakihedelmä on mahdollistanut sen saannin. Se auttaa vahvistamaan vastustuskykyä, mikä sopiikin hyvin sen sesonkiin, sillä etenkin syksyllä ja talvella tarvitsemme vahvaa […]
Minun Suosikki 7 Halloween koristeet, joita Olen Käyttänyt Juhlissa Vuosittain
Testissä TikTokin Ramen Juustonuudelit
Juustonuudelit-reseptin monipuolisuus Tiktok nuudeli on yhtä helppo ja nopea, kuin muutkin vastaavanlaiset reseptit. Periaatteessa kaikki ainekset lisätään pannulle, ja lopussa sekoitetaan nuudelit joukkoon. Periaatteessa. Tässä reseptissä oli valkosipulia ja chilihiutaleita, jotka paistettiin pannulle aluksi yhdessä. Sen jälkeen lisättiin kerma tai maito ja juusto, sekoitetaan, lisätään keitinvettä, ja sekoitetaan ramenit mausteineen joukkoon. Helppoa, eikö ollutkin? Käytin […]